Villkor och
allmän info

Så funkar Nystartad.se, varför vi gör detta och hur säkert är det egentligen? 

Nystartad.se är till för dig som är entreprenör, startup eller intresserad av att starta eget. Våra verktyg är till för att hjälpa dig att starta upp och stötta dig i början av ditt företagande. Verktygen går även att använda för dig som redan är företagare och vill utveckla ditt företag eller en ny idé. 

Mina sidor

Mina sidor skapar du ditt eget konto hos oss på Nystartad.se. Det här gör att du kan spara det du gör på verktygen och komma tillbaka för att fortsätta senare. Du kan även spara flera versioner av till exempel Idékollen eller Business Model Canvas. Smart, eller hur? Inne på Mina sidor får du även erbjudanden och rabatter från företag som liksom oss i Nystartadcrewet brinner för entreprenörskap och startups. 

Nystartad.se drivs av företaget SpeedLedger. Allt på sidan är gratis. 

Allmänna villkor

Allt på sidan är gratis. För att skapa ett konto behöver du ange en e-postadress och skapa ett eget lösenord. Du kan endast skapa ett konto per e-postadress, men har du flera e-postadresser kan du självklart skapa flera konton. På ditt konto kan du spara flera versioner av resultatet från de verktyg du gör. Vi rekommenderar att du inte ger bort din inloggning till någon annan. Du kommer att få e-post från oss, men du kan alltid avregistrera dig från meddelandena om du vill. Konton som inte har varit aktiva de senaste 24 månader, kan vi komma att radera. Vi raderar ditt konto och dess innehåll och för att inte riskera denna radering, behöver du själv vara aktiv i ditt konto inom denna tidsperiod.

Sekretess

Vi kommer inte att ge bort dina affärsidéer till någon eller använda dom i något syfte. Dina idéer är dina idéer och vi har inget vinstintresse eller någon som helst avsikt att använda den information du anger i verktygen. Du kan läsa mer under SpeedLedgers integritetspolicy här.